Різотто від Боттаса і фахітос Хемілтона. Виявляється, гонщики Формули-1 вміють готувати
Опубликованно 22.10.2017 01:24
Льюїс Хемілтон / motosport.com
У вільний час від гоночних уїк-ендів пілоти Формули-1, як з'ясувалося, не проти вбити час на кухні за приготуванням. Прес-служба «Королівських гонок»зробила опитування серед спортсменів і дізналася, хто ж може похвалитися найбільшим кулінарним талантом.
Багато пілоти відзначали, що знають тонкощі приготування національних страв. Приміром, іспанець Фернандо Алонсозаявив, що володіє секретами приготування паельї, а француз Роман Грожан– фуа-гра.
Валттері Боттас, незважаючи на свої фінські корені, вирішив не оригінальничати і запропонував приготувати різотто зі спаржею, а його колега по команді Льюїс Хемілтонпідкреслив, що розбирається не тільки в британській, але й мексиканської кухні, тому може всіх пригостити фахітос – готувати цю страву його навчила мачуха.
Макс Ферстаппензізнався, що може приготувати що-то з яєць», але не більше, а Даніель Ріккардонамагався викрутитися, запропонувавши подати таке корисне і багате протеїном страву як мюслі.
На словах самим майстерним кулінаром виявився Кімі Райкконен, який запевняв, що може приготувати найрізноманітніші страви, а також часто готує для себе і своєї дружини.
Найбільш чесним виявився Феліпе Маса– єдиний бразилець зізнався, що кулінарія – не його сильна сторона.
Нагадаємо, наступний Гран-прі пройде в США 21-22 жовтня. Переможець попереднього етапу став Хемілтон з Mercedes.
Читайте також:
Категория: АвтоМотоСпорт